Hae tästä blogista

maanantai 16. elokuuta 2010

Luki-o

Nyt se alkaa! Aika jännää! Onneks paikka on sama vanha tuttu, joten sen puolesta ei ole mitään ''pelättävää''. Ootan oikeen innolla että pääsee näkemään, millasta se meininki on!
Koulu ei siis ala vielä näillä minuuteilla, ja mulla on piinallinen 40 minuuttia käytettävänä ennen lähtöä. Taidan siis käyttää sen johonkin blogi-hommaan täällä...

Oliivia, aurinkokuivattua tomaattia, kananmuna, sipulia ja basilikaa

Okei, eli niinku sitä sanotaan, ''tyhjästä on paha nyhjästä'', mutta kuulkaas! Tehäämpä ''tikusta asiaa'' ja esitellään teille mun pitsa tuosta parin päivän takaa. Eräs ystäväni kommentoi muita blogeja, että ei kamalasti kiinnosta mitä muut syö, mutta tässä nyt sitten ''kerta kiellon päälle''. Eli se on pitsa. Se siitä.








Vielä 22 minuuttia... No, otetaas joku julkkisjuttu nyt tähän.


http://cdn1.kimkcdn.celebuzz.com/files/2010/08/kim-kardashian-080810-18-492x787.jpg  
Siinä kolme K:ta, jotka viihtyvät hyvin juhlissa. Kardashianin sisarukset Kim, Kourtney ja Khloe. Kim sanoi jossain haastattelussa, että heillä on henkilökohtainen Photoshoppaaja (ei liene varmaankaan kovin harvinaista seurapiirijulkkiksilla?). No nyt täytyy kyllä todeta, että on tainnut tulla Shoppaajalle vähän kiire, katsopa vaikka Kimin ja Kourtneyn jalkoja ja vyötäröä. Kaikkihan joskus epäonnistuvat, vai?

http://www.pursepage.com/wp-content/uploads/2009/07/khloe-kardashian.jpg

Kesä ei ole vielä ohi, joten vielä ehtii! Tässä Khloen lentoasu (oma jetti Ü). Nyt on mielestäni hyvin onnistunut, hauska yhdistelmä tuo Vuittonin graffiti-kuvioinen laukku vaalean perustrenssin ja isolierisen aurinkohatun kanssa. Itse olisin ehkä jättänyt nuo rannekorut pois tästä asusta, mutta Khloe onkin amerikkalainen, ja tykkää runsaammasta tyylistä. Ihana asu kaikenkaikkiaan!

http://www.contactmusic.com/pics/lb/nyf_badgley_mischka_outside_170209/khloe_kardashian_5249577.jpg
Kerran kun Kardashianien makuun päästiin, niin mässätään sitten kunnolla! Tässä sanoisinko varmaankin parhaat asut Khloella ja Kimillä, jotka olen nähnyt. Kyllä se musta on aina musta. Mekkojen leikkauksesta huomaa hyvin, kuinka erimalliset sisarukset ovat. Kimin puku on vyötäröltä kapea ja mekko naisellisen mallinen, kun Khloen mekko taas on elegantisti vähän väljä. Noita kahta ei muuten välttämättä tunnistaisi sisaruksiksi ellei tietäisi, ihan eri näköiset ja pituiset!

http://www.contactmusic.com/pics/lb/kardashians_shopping_120309/kourtney_kardashian_goes_shopping_with_her_sister_5262740.jpg
Nyt kuvaa Kourtneystä. Tässä rento ja tosi itsevarman oloinen asu, johon en voinut muuta kuin ihastua. Tässä voisi nyt tulkita sitä samaa, mitä Chanel ajoi takaa; nainen on kaunis kun vaatteessa voi liikkua vapaasti ja se on mukava päällä. Vaikka tämän asun kokoamiseen ei mitään hirveää pohdintaa tarvitakaan, se silti näyttää huolitellulta ja ''fiiniltä''- somehow.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti