Hae tästä blogista

perjantai 6. elokuuta 2010

Kassialma

Täytyypä kertoa yksi hauska juttu. Se tapahtui koulussa. Menin kysymään musiikinopettajaltani jotain jostain (en muista mitä ja mistä) ja laskin laukkuni pöydälle. (En kai nyt lattialle, ettei se mene likaiseksi Ü) Opettaja vilkaisi laukkuun ja totesi että: ''Sullahan on joka päivä eri kassi.'' No minä siihen sitten että: ''No niin kai on. '' (Ei nyt ihan joka päivä, mutta miesten vinkkelistä ehkä...) ''Ooks sä sitten Kassialma?'', se heitti. ''Hehee, joo, oon mä.''

Joo siis tunnen tuon musiikinopettajan hyvin, koska olin yläasteella musaluokalla ja oli musaa vähän kokoajan. Tuo kyllä pelasti päiväni!

 Siinä tän Kassialman laukku-arsenaali kohta piakkoin alkavaa koulua varten. Tuon isomman pussukan sain lahjaks, pikkusempi on kotoisin Milanon lentokentältä ja kassi sitten Stockan Hullareiden jäämistöä. Että sellasilla kasseilla mennään! (Laukkuja, tai okei okei käsilaukkuja, en aio käyttää koulussa enää. Niin miksi. No syy siihen on se, että hulluksihan siinä tulee kun ihan asioikseen rupeaa pelkäämään nahkaisen käsilaukun puolesta. Nuo osaavat pelätä ihan omasta puolestaan Ü. (Tai sitten eivät. Mutta vesi ja pesujauhe on just sitä varten. )

Näihin kuviin, näihin tunnelmiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti