Hae tästä blogista

tiistai 28. syyskuuta 2010

Syksyn kolme kulmakiveä

Ehdin jo tässä ja tässä postauksessa funtsia että miten ois sellanen yhdistelmä kuin harmaa villakangastakki + pitkät nahkahanskat + Mulberryn ruskanvärinen huivi. Nyt ois! Hanskat löyty Ginasta, ja olin ihan kummissani että Ginasta löyty nahkaset hanskat. No kävi mulle, Gina-hinnalla. :)


Kun suunnittelin tuota takkia, sain noottia siitä, että ei lyhyillä hihoilla tee mitään. Liian kylmät, liian lyhyet, ei onnistu. Nyt on kokeiltu, ja sanonpa, että mielestäni kyllä niillä tekee! Ainakaan ei kävele ihan samalasita takkia kadulla vastaan. Nyt on vaatekaapissa syksyn kolme kulmakiveä valmiina, eikun käyttöön vaan!
Ainiin, tässä ne Rihanna-hanskat siis ovat. Eivät kuitenkaan niin kovin Rihannat näin yhdisteltynä, vai?
Mitäs te tykkäätte?

5 kommenttia:

  1. Rihanna? Ei se tyttö nahkahanskoja keksiny! Senkun pidät vaan, plus et ne sopii tosi hyvin tohon takkiin ;) Ite en varmaan vois pitää lyhythihasta takkia koska oon kylmänarka, mut pitkien hanskojen kanssa en näe sille mitään estettä, joten tee just niinkun ite haluat! Ja on tuo huivikin aika ihana... siis lämpimän näköinen ^^

    VastaaPoista
  2. Mä tykkään. :) Takki on varsinkin tosi hieno, hirveän hyvin oot onnistunut! Tais olla kova homma ton tekemisessä... mutta on se sen väärti, vai mitä? Muuten, mitä ompelukonetta käytät? Me kun ollaan hankkimassa uutta, vanha alkaa jo hajota... niin olisi kiva saada vähän mielipiteitä, että miten sun kone on toiminut, ja mitä merkkiä ja mallia se on.

    VastaaPoista
  3. Kiitos kiitos, olihan siinä aika homma, mutta tykkään ompelusta niin paljon, että ompeleminen oli vain ihanaa!

    Käytän ompelukonetta nimeltä Brother Innovis 600, se on aika uusi malli, se oli esittelyssä viime vuonna Lahden käsityömessuilla. Suosittelen sitä, tosin tämä koneeni ei ole ihan tavallinen perusompelukone, siinä on kirjontatoimintoja, joita ilmankin tulee kyllä vallan mainioisti toimeen :) Sain tämän mallin lahjaksi, mutta ennen ompelin ikimuinaisella Berninalla (jolla oli ikää 40 vuotta!!)
    Merkeiksi suosittelisin ehdottomasti joko Brotheria tai Berninaa (ja saumureissa sen sisarmerkkiä Bernetteä), sillä ompelukoneen tärkein ominaisuus on vahva moottori ja hyvä koneisto. Sveitsiläinen Bernina on japanilaista Brotheria kalliimpi, mutta molemmat todella laadukkaita. Meillä olitosiaan ennen Berninan kone. Molemmat näistä merkeistä ovat varmasti niin kestäviä, että myös käytetty kone toimii vielä pitkään, jos olet aikeissa hankkia käytettynä.
    Tässä linkit vielä molempien omille sivuille:

    http://www.johafinland.fi/
    http://www.bernina.fi/

    Ja wink wink: käsityömessut ovat parasta aikaa hankkia kone. Koneen saa messuhinnalla ja myyjät neuvovat niin kauan kun tarvitsee :)

    http://www.mediapromessut.fi/index.php?tocID=36&eID=179&sprak=fin

    VastaaPoista
  4. Ja ainiin, hyvin on kone toiminut! Muutamaan kertaan olen saanut sen jotenkin jumiin laittamalla alalangan väärin, mutta tämä malli on siitä kätevä, että pikkuhuollot voi tehdä itse. Ja koska alalanka laitetaan koneeseen päältäpäin, pääsee solmut ja muut omat pikku ''fibat'' korjaamaan helposti. Hyvin toimii, näissä uusissa koneissa on pari ihanaa uutuuutta, kuten saksinappi (jota painamalla kone leikkaa langan) sekä se, että vaikka ajaisi kuinka hiljaa, moottori käyttää täyttä tehoa (mahdollistaa paksujen farkkukankaiden ompelun). Lisäksi kone tekee napinläpiä kymmentä erilaista sorttia ihan omatoimisesti, ja perusompeleita voi säätää ihan mielensä mukaan.

    Ohops, tulipa kunnon mainospuhe ;)

    VastaaPoista
  5. Vastausta Villasukkaiselle:
    Kiva, kiitos! Niin mäki vähän meinasin, käyttökelpoiset ovat! Ja huivi on tosi lämmin, tulee välillä liiankin kuuma :D

    VastaaPoista