Hae tästä blogista

tiistai 14. syyskuuta 2010

Ruska&sähkö - mahdoton yhtälö?

Olen tässä jo riitävän kauan kuolannut Mulberryn sitä ruutuhuivia. Riittää jahkailut, nyt olis aika hilpasta Mulberrylle ja hankkia se! Sen teenkin, kunhan niitä Helsingin Mulberrylle tulee - ne on nimittäin nyt kuulemma loppu.
   Mulberryn ruutukuviohan on yks klassikko (vrt. Burberryn beigen ruutukuvion ja LV:n monogram). Niin. Ja minä kun haluan olla pikkusen erilainen kuin ne kaikki muut Mulberry-huivin omistajat. Rupesin miettimään, miten piristää muuten tosi rauhallista ruskanväristä Mulberryn huivia. Päädyin sähkönsiniseen, siis väriin, johon muuten en olisi päätynyt. Sähkönsinisen ja ruskan värien yhdistelmään vielä mukaan Vuittonin rauhallista suklaanruskeaa Damier Ebony -ruutua, ja siinä se. Niin, ja tuon sähkönsinisen paidan/puseron/tunikan/jakun pitäisi olla naisellisesti kaavoitettu, että se ei näytä ihan omituiselta. Ja sillä taas sitä kontrastia.
Poskille reilusti punaa, ettei tuo sininen saa näyttämään sähköiskun saaneelta (vaikka se ehkä on sähkönsinisen tarkoitus, mene tiedä...).

Tykkään myös leikkiä kylmä-lämmin -värikontrasteilla, joten siniselle tarjoaisin kaveriksi kultaista (tai nudea). Punaiselle sitten vastaavasti hopeaa. Ja kuten sanottu, balleriinoilla mennään. :)

P.S.
Metsästin oikeesti kaikki keskustan vaatekaupat just sellasen sähkönsinisen paidan, puseron, topin, jonkun, toivossa, muttei ollu. Oisko kellään havaintoja, mistä vois löytyy? :)

2 kommenttia:

  1. jee sait tän tehtyy! mitä oot aatellu pukee koulukuvaan? :)

    <3: s

    VastaaPoista
  2. Niin sain! :D Koulukuvaan laitan varmaan jotain aika tavallista... Itse asiassa en ole vielä miettinyt sitä ;)

    VastaaPoista