Hae tästä blogista

keskiviikko 15. syyskuuta 2010

Soutaa huopaa

Just pääsin hehkuttamasta Mulberryn ruskanväristä ruutuivia, kun löysin vielä jotain parempaa! Tuo huivikin on tulossa jossain vaiheessa, muttei nyt kummiskaan ihan tällä sekunnilla... Rupesin miettimään että onko se Mulberry nyt liian ''kaikilla on sellainen'' -juttu... Hmm. No kiva se silti on.
Löysin paljon ihania juttuja, jotka eivät siis oikeastaan ole mitään uusia.  Mitä löysin, tässä aarteet.

Zaran leopardikuvioiset loaferit. Tossa on oikeestaan kaikki, mistä tykkään. Siis no ensikski, ne on nahkaa -> ne kestää -> uskaltaa panostaa niihin. Sitten, loaferit, ah, kuinka mukavat! Tupsuilla vielä, perfecto! Sitten, pinta on sellaista karvaista (ei sillä tavalla kuin nallepuhit). Tykkään siitä, että siis on joku juttu, ne elävoittää vaikka ihan tavallisen neule&farkut -asun. Ja sitten vielä. Tää on nyt se pointti. Tykkään eläinkuoseista, mulla on seeprakuvioiset balleriinatkin. Mutta jos niitä laittaa liikaa (kuten isoon mekkoon tms.), tulee sellanen aika halpa vaikutelma. Tosin aina on poikkeuksia, esim. leo-kuvioinen mohair-neule voi olla oikein eleganttikin tietyissä yhteyksissä. No siis, yritän sanoa, että näissä olis just sopivasti sitä säväystä, mutta niin että se pysyy handuissa. Kuinka hyvin nuo sopiskaan sen valkoisen pitsitunikan ja mustien  farkkujen kaa...

Sitten rahojani maanittelee myös pitkät mustat nahkahanskat. Nahkahanskoihin (vai pitäskö olla sivistynyt ja sanoa käsineet) olen tottunut, sillä ne on yksinkertaisesti tosi hyvät. Ne on tuulenpitävät, eli lämpimät ja vielä plussana kivan näkösetki. Tollaset ois aikaaaaa päheet vaikka villakangastakin tai sitten bleiserin kanssa hihat käärittyinä. Noin en ehkä laittais käteeni, menee pikkusen liikaa rihannamaiseks mun makuun. Ei sillä ettäkö Rihannassa mitään vikaa olisi, hänen tyylinsä vain nyt on, no tiedättehän, rihannamainen.
   Näiden kaveriksi nappaisin rauhallisen ja klassisen Speedyn (tai Baysin), väljän mutta graafisen takin/jakun ja sitten vielä jotain muuta pehmentävää. Se voisi olla vaikka harmaa villakaulahuivi tai beige helmineule (josta myöhemmin lisää). Nuo vois myös sopia aika tosi hyvin ratsastaja-lookiin! Tukevat (mutta ehdottomasti matalakantaiset) nahkasaappaat ja sitten maanläheisiä värejä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti