Hae tästä blogista

sunnuntai 6. kesäkuuta 2010

Wanted



Heipsan!
Huomaatteko mikä ihanuus kuvassa on? (No tottaki huomaatte! :D) Sehän on Louis Vuittonin Speedy Damier Ebony! Ihana kuin mikä, ainakin omasta mielestäni.
Tämän ihanuuden hankintaa olen tässä pohdiskellut jo pitemmän aikaa. Vasta äskettäin huomasin, että tosiaan, sehän on matkakassi, eikä mikään käsilaukku.... Siis matkakassi! Mutta tuosta järkyttävästä tosiasiasta muuttunut yhtään vähempää kivaksi. Ajattelin että tämänlaista laukkua voisi käyttää vähän minkä vain kanssa ja ja mikä siinä olisi parasta, niin se että se on niiiin pitkäikäinen että sehän ei menen rikki koskaan... (No juu, ehkä dynamiitilla.... :D)
Miettiessäni laukun adoptoimista laukkuperheeseeni (joka ei vielä ole kovin suuri, mutta hyvää vauhtia kasvamassa), olen käynyt kurkkimassa kuvia siitä Lindan muotiblogista. (http://psilovefashion.indiedays.com/ ) Linda yhdistelee siihen aina niin kivasti kaikenlaista että päätös laukun ostosta on kokoajan vain vahvistumassa...

Tuossa oikeanpuoleisessa kuvassa taas Speedy on päässyt Lo Bosworthin käsivarrelle ihailemaan maisemia. (Vaikka laukku tuskin niin kuitenkaan osaa tehdä, voimme silti näin ajatella....) Aika tyylikkäältä näyttää mielestäni kaikessa yksinkertaisuudessaan ihan perusfarkkujen ja mustan neuleen kanssa.

No entäs sitten? Toki olen penkonut koko Youtuben läpi ja katsellut kiltisti kaikki aiheesta löytyvät videot... Laukku on kuulemma tosi kevyt (plussaa plussaa, kannan aina mukanani jos jonkinlaista härpäkettä), taskuja laukussa ei ole kuin yksi (no hyvä että on edes yksi, luulin että siinä ei ole ollenkaan taskuja :)). Kestävä laukku on ihan epäilemättä. Tuo Damier-kuosi olisi varmaankin paras valinta, koska en tahtoisi yhtä Youtubelaista lainaten olla ''too flashy'', vaikka monogram-kuviosta niin pidänkin. Vaaleampaa Damier Azur -kuosia en ottaisi siksi, että saisin sen varmasri aika hirvittävän väriseksi alta aikayksikön (Rapatessa roiskuu, eikös se niin ole?). Monogramissa olisi taas hyvä juttu se, että vaalea nahka patinoituisi mukavasti ajan myötä, ja sitten kun laukku joskus olisi ''vintage'', niin se myös näyttäisi siltä. Toisaalta ottaen huomioon, kuinka sottapytty olen, kahvat olisivat varmaan sitten kauniin kakanruskeat tai jotain muuta yhtä ihanaa... :)

Kokoakin mietin, ja päädyin siihen että itselleni paras olisi varmaankin 35, sillä kuten jo sanoinkin, olen niitä ihmisiä, jotka kanniskelevat koko omaisuuttaan mukanaan. (Koot siis pohjan pituuden mukaan, 35 on 35cm. Kokoja Damier-kuosissa on kolme; 25, 30 ja 35.) Hmm...

Siinä vasta miettimistä! Mitä mieltä olette, minkä itse valitsisitte? Miksi?

1 kommentti:

  1. Näköjään bloggeri asetteli tuon julkkiskuvan niin, että se onkin ylempi, ei oikeanpuoleinen :)

    VastaaPoista