Hae tästä blogista

sunnuntai 13. kesäkuuta 2010

Huomentapäivää, Helsinki!

Terveisiä Helsinkiviikon lauantaista! Väkeä oli niin paljon, että tuli kysyttyä: ''Mistä tätä väkeä oikein tulee?'' Mutta mikäs sen parempi kuin yleisö tapahtumissa? Kuten tuosta ensimmäisestä kuvasta näkyy, ilma oli sellainen ''meri-ilmaston'' ilma, ihan kirjaimellisesti - tuuli kuin tuulikoneessa ja sateli pikkuisen. Mutta taas pitää sanoa ''mutta'', eipä haitannut!
Ensiksi kävin ystäväni kanssa ihmettelemässä Senaatintorin esityksiä, taisi olla siinä neljän viiden maissa. Ohjelmassa sirkusta. Sateen alkaessa ropista niskaan, päätimme lähteä ratikkakierrokselle ympäri Helsinkiä. Suosittelen, se osoittautuikin mitä ihanimmaksi jutuksi, nimittäin vaikka Helsingissä asuukin, harvemmin tulee tehtyä tällaisia maisema-sighseeingejä. Tuli niin sellainen hauska fiilis kun nojaili ratikan takalasiin ja katseli taakse jääviä vihreitä maisemia. Nii-in, nyt on Helsingissäkin vihreätä!
Vielä illan päätteeksi menimme kurkkaamaan mitä Senaatintorilla tapahtuu. Railakas sambamusiikki kuului jo kauan Aleksille. Vähäsen aikaa Tuomiokirkon portailla esitystä katseltuamme täytyi myöntää se tosiasia, että vaikka esitys oli kuinka ihana, kengät olivat ihan likomärät. Niinpä matka kääntyi sitten kotiin kuivattelemaan. Mutta ihana fiilis jäi Helsinkiviikosta, hyvä Helsinki!!

Tässä linkki Helsinkiviikon omille kotisivuille:
http://www.helsinkiviikko.fi/FI/helsinki-viikko.html

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti