Hae tästä blogista

torstai 17. kesäkuuta 2010

K niinkuin kesä

Hei taas!Ihanaa ihanaa ihanaa ihanaa (ihanaa x100) että on kesä!! Kesästä olenkin jo päässyt nauttimaan ihan kunnolla, tässäpä kuvia mitä olen duunaillut!

Kokkailimme hyvän ystäväni kanssa tällaista wokkia, ja täytyy sanoa että oli niiin hyvää että syötiin kahdestaan tuo kaikki ;)
 Mitä tässä sitten on?
- Broilerisuikaleita
- Pakastealtaasta grillikasviksia (Toimivat muuten yllättävän hyvin wokattuina!)
- Pieni purkillinen mustia oliiveja (ilman lientä)
- Fetajuustoa (Aah kuinka hyvää!)
- Auringonkukansiemeniä ja mantelirouhetta
- Paistamiseen 1 rkl öljyä
- Ananaspaloja
- Yrttisuolaa ja yrttejä

Suosittelen hyvin lämpimästi!


Tämän kuvan pointti tulee tässä: Se on kesä nyt!

Helsingin keskustassa tulee pyörittyä usein, minusta kun on niin kiva katsella erilaisia ihmisiä. Kaupungin ihmisvilinässä voi myös olla ihan omissa oloissaan sillä väkeä on niin paljon, ettei kukaan kiinnitä huomiota yksittäiseen ihmiseen ( Ellei tämä sitten ole jotenkin huomiotaherättävä... Hmm, enpä tainnut sinisissä denimfarkuissani ja mustassa neuleessani kuulua niihin. :) En tällä kertaa, juu. ). Koko tiistain palloilin Helsingissä ystäväni kanssa, joka asuu Australiassa asti! Ei niikseen, hän on kyllä ihan ''umpisuomalainen'', kuten itsensä aina esittelee. Olipa niin mukavaa vaihtaa kuulumisia, kaikki tuntuu olevan ihan eri lailla siellä maapallon toisella puolen!




Mutta katsokaapas tätä! Mitkä valikoimat! Kaikki tuollaisia itse tehtyjä, namm... (Eikä mulle edes ole maksettu tästä mainostamisesta!)



Ja sitten:
Ystäväni oli ostanut juuri uudet Converse-tossut ja ikäväkseen totesi ne aivan liian pieniksi. No, eipä auttanut itku markkinoilla, joten oli keksittävä jotain muuta: jos kengät hiertävät, otetaan kengät pois! Olisittepa nähneet vastaan tulevien ihmisten ilmeet!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti