Hae tästä blogista

tiistai 8. kesäkuuta 2010

Sex and the city 2

























Neljä cityleidiä -posee

Oops! Ehkä tämä mekko oli tosiaan hieman nuorekas...
No onneksi tilanteen kuin tilanteen korjaa häikäisevä Pepsodent-hymy!


Hey, guys!
Tänään kävin katsomassa ystäväni kanssa niin paljon puhutun Sinkkuelämää kakkosen. Vähän jälkikäteen tuli tämä elokuvareissu tehtyä, ensi-ilta nimittäin meni jo... No eipä haitannut, elokuvateatteri Maximin glamour suorastaan henki elokuvan newyorkilaista tunnelmaa.

Mielestäni elokuva oli onnistunut paremmin kuin erinomaisesti! Tätä elokuvaa katsoessa ei totisesti tullut tylsää, päinvastoin; hyvä kun pysyi juonenkäänteissä perässä kun kokoajan valkokankaalle heijastui designherkku toisensa jälkeen. Elokuva oli ihanan pirteä ja omalla tavallaan suloinen kaikkine kimaltelevine timantteineen ja hulmuavine silkkihelmoineen. Iloinen elämänriemuinen tyyli tarttui leffateatterista mukaan poislähtiessäkin, melkein teki mieli hypellä! (Ehkä vähän hyppelinkin, mutta ei kerrota siitä kenellekään...)

Luin juuri aikakausilehti Metrosta artikkelin elokuvan puvustajasta. Hän kertoi yhdistävänsä huippumuotia ketjuliikkeiden vaatteisiin, kuten H&M:ään, Topshopiin ja Zaraan. Hyvin näyttää onnistuneen! Ja vaikken itse ehkä pukisikaan päälleni kaikkea mitä Carrie, Samantha, Charlotte ja Miranda kantoivan yllään, en voi muuta kuin nostaa hattua puvustajan taidoille! Kuinka voi olla että pelkkiä vaatteita vaihtamalla voi vaihtaa mielialaa niin nopeasti?

Mitä mieltä olette muut elokuvasta?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti