Hae tästä blogista

sunnuntai 14. marraskuuta 2010

PopFashion Event

Torstai-iltana olin ystäväni kanssa Kaivohuoneella musiikki- ja muotitapahtumassa, joka yhdisti Popin ja muotisunnittelun nousevien tähtien voimat. Lisäksi mukana oli 90-luvun artisti Ace of Race, sekä jo tunnetumpia nimiä kuten D&G ja Michael Kors.
Fiilis oli aivan mahtava! Olihan kyseessä ihkaensimmäinen kerta kun olin oikeassa muotinäytöksessä. Kiitoksia siis tapahtuman järjestäjille, ilta oli erinomaisesti onnistunut! Kaiken lisäksi tulimme paikalle niin ajoissa, että saimme eturivin paikat, catwalkin päästä.
  Ja mikä parasta... Mukana oli viime vuoden Muodin huipulle -kilpailun voittaneen vaatesuunnittelijan, Katri Niskasen KATRI/N-mallisto.
  Illan anti oli kyllä aikamoinen; ideoita ja energiaa suunnitteluun ja ompeluun tuntuu ihan virtaavan joka paikasta! Kyllä tällä jo ompelee vaikka nonstoppina seuraavaan kertaan asti, näin pohdimme ystäväni kanssa. 

Mallistot olivat keskenään hyvinkin erilaisia. Ilta alkoi musiikilla jatkuen muotinäytöksillä. Artistit ja mallistot vuorottelivat tai esiintyivät samaan aikaan.

4 kommenttia:

  1. Hyviä kuvia olet saanut! Muutenkin siisti blogi sulla. Tekemisen ilo näkyy! T. Erjiksen kaveri

    VastaaPoista
  2. Voi kiitos paljon, ihanaa saada tällaista palautetta! :)

    VastaaPoista