Hae tästä blogista

perjantai 5. marraskuuta 2010

Kleopatra

Olen jo jonkin aikaa ihastellut nettikaupoissa isoja ja näyttäviä kaulakoruja, statement necklaceja. Jahkailut loppuivat siihen kun huomasin että Kämpin H&M:ssä on myynnissä juuri sellaisia kuin olin etsinytkin. Tässä korussa on juuri sitä Chanelin ideaa, että korujen ei tarvitse välttämättä olla aitoja ollakseen upeita, jos ne kantaa päällään itsevarmasti, eikä myöskään koristele itseään liiaksi.
   Nimen kleopatra tuollaiselle korulle antoi eräs ystäväni. Tuli siinä luvattua että jos, tai kun löydän tällaisen, niin nimi on jo sovittu. Kiitoksia vaan jättemycket, osuvampaa nimeä en olisi keksinyt!
 Kävin eilen Eurokankaassa - taas. Pikkuisen taisin innostua liikaa, nimittäin lähdin hakemaan hameelle vuorikangasta, ja tulin ulos takkikankaan ja vuorin kanssa. Se hameen vuori unohtui siinä sitten, mutta sen ehtii vielä hankkia.Tuo kangas, tuollainen utuinen harmaa, ai kun tykkään siitä! Se on kokovillaa, joten se on lämmintä. Nään jo ihan mielessäni tuosta sellaisen pehmeälinjaisen isokauluksisen takin. Sen kanssa sitten kleopatraa ja menoksi! Ja vielä hintavertailun vuoksi, takin kangas maksoi suunnilleen 33 euroa + vuorit. Ei sillä hinnalla saa edes H&M:stä takkia, joten ihan hyvä ostos kyllä tuli tehtyä. Vaikka olikin heräteostos.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti