Hae tästä blogista

tiistai 5. lokakuuta 2010

Täydellinen (=pohjaton) vaatekaappi, osa 1

Miten olis sellainen Narnia-tyylinen vaatekaappi? Takaseinää ei olis ollenkaan ja aina vaan löytyis uusia yllätyksiä ja maailmoja.
Jennin ja Lintun  postauksia aiheesta Täydellinen vaatekaappi lukiessani ajattelin että tähän väliin oiskin aika sopivaa pikkuisen briiffata teitä, rakkaat lukijani, omasta tyylistäni ja omasta pohjattoman täydellisen vaatekaapin haaveestani!

1)  Itselläni ei ole tyyli-ikonia. Seuraan julkkisten tyyliä lähinnä mielenkiinnosta, ja joitain jippojahan toisten tyyleistä keksii, mutta en ainakaan tietoisesti kopioi kenenkään tyyliä. Minulle sopii jos toisilla on tyyli-ikoni, mutta mulla ei sellaista ole, koska sehän rajoittaa... Kovasti nyt spekuloitu Lauren Conrad on päässyt jo niin monen tyypin tyylin mittapuuksi, etten oikein jaksa ko. tyylistä innostua. Vaikka, kyllä Laurenilla tyylitajua on, kieltämättä.

2) Noniin, unohtakaa kaikki äskeinen. Nyt pyörrän sanani sanomalla, että tyylini on ajatonta ja aika pelkistettyä. Luulisin että syy Laurenin menestykseen on hänen varma klassinen tyylinsä. Ja mitä omaan mieltymykseeni tulee, klassisella linjalla mennään. Sanoisin että klassikoita suosien, mutta jollain höystettynä.

3) Juttu jatkuu. Kuitenkaan sellaisita klassikoista, joissa on joku juju, en perusta. Tässä kuva, hieman *khöm* mielenkiintoisesta, yrityksistä ympätä klassikkoon sitä jotain. Ekana varmaan tunnetuin muodin klassikko, Chanelin 2.55, ja sitten se siitä tehty aika jännä uusi versio...

 4) Että saadaan asiaa vielä mutkikaammaksi, laitan myös pari kuvaa mielestäni onnistuneesa klassikon muodonmuutoksesta.

Sellaista tällä kertaa! Ens kerralla jatkuu!

Entäs te, kumpi parempi, klassikko vai uusi versio?

Kuvat: http://www.esaybag.com/1487-2746-thickbox/chanel-valentine-s-limited-edition-classic-flap-quilted-handbag-blue-1117-bag.jpg
          http://bagwhiz.com/wp-content/uploads/2009/06/chanel255.png
          http://www.chanelwiki.com/wp-content/uploads/2010/04/zrclip_006p2ce39b43.png
          https://2qlt5q.blu.livefilestore.com   /y1m5IEdGbCRmk72ZgeBWwVyEQueI8Li6vVJOkUsNwks6t0d7inMj8GTJTShYROZByXhPTfAB2dUImBiGtBZTdglE5b6ZV0mwZUR9RaSrjicaagaut7pqN5wRWla5UfEWcFgMji26Btvo-qffqokixkm-Q/Chanel%202.55%20bags%20in%20beige%20lambskin%5B6%5D.jpg 

2 kommenttia:

  1. mikä sun nikki on huuto.netissä? jos sieltä löytyis jotain kivaa:)

    VastaaPoista
  2. Heippa! Tein Huuto.netiin ihan oman nikin tätä blogia varten, ja se on k_a_t_a_r_i_i_n_a. Justiinsa nyt ei ole mitään vielä sillä nimellä myynnissä, mutta laittelen pikapikaa. Ilmoitan siitä vaikka täällä sitten ja linkkaan sen tänne!

    VastaaPoista